13. des. 2010

Utenom lukene innlegg...

Anette vil ha en sjiraff eller en panda på verandaen. Som passer sammen med henne, en som ikke blir ertet for sin høyde. Og i mens Anette finner ut av dette skal hun drikke litt vann og så litt melk, fordi kroppen hennes erter henne og sier at hun er sulten, selvom hun har spist hele dagen.
Anette har en sjokolade i kjøleskapet, den heter Charlotte. Den har hun ikke lov til å spise ennå, fordi den er en utfordring. Charlotte skal nemlig ligge urørt i kjøleskapet en hel uke før Anette får lov til å spise henne.
Anette mener at hvis hun drikker vann og så litt melk etterpå så blir hun mindre sulten, og det vil jo si at det til syvende og sist er Anette som erter kroppen sin og ikke motsatt. Når Anette får en sjiraff som hun kan ha på verandaen sin, så kan hun gå turer med den i nabolaget og alle barna vil bli misunnelige. Hun kan ri på den og lære den til å plukke epler fra naboen epletrær. Hvis de skal på biltur, må Anette først skaffe seg en bil med takluke, og så kan de råne gjennom Oslo og omegn. Og siden Anette bor på landet er det ikke noe problem for henne å gi sjiraffen mat, siden den spiser blader og det er masse trær på landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar